Keuzes maken voor maatwerk

De keuze voor een maatoverhemd maken klinkt misschien gewichtig, maar is minder ingrijpend dan u wellicht denkt. Dat komt door verschillende ontwikkelingen. En als u weet welke ontwikkelingen dat zijn durft u die stap wellicht eerder te maken.

Vandaag de dag zijn bij Il Rosso de patronen van klanten digitaal opgeslagen. Hierdoor zijn vervolg aankopen ‘piece of cake’, omdat dit patroon de standaard is voor uw overhemd. Daarnaast werkt Il Rosso uitsluitend met hoogwaardige stoffen. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect zittend overhemd in een comfortabele stof. Twee vereisten voor een goed overhemd.

Vakmanschap is meesterschap

Omdat al de overhemden van Il Rosso handgemaakt worden in misschien wel het beste atelier van ItaliĆ« durven wij te stellen dat u waar krijgt voor u geld. Op ambachtelijke wijze worden daar al generaties lang overhemden gemaakt. De mensen op het atelier hebben het zeg maar ‘in de vingers’. Dat blijkt uit eerste ervaringen die er al zijn van Handmade Il Rosso overhemden dragers.

Uitproberen?

Op deze site vindt u onder Handmade verschillende stoffen in verschillende uitvoeringen. Volop keuze in dress en casual te dragen overhemden.

Nog twijfel?

Als u nog twijfelt adviseren wij een te komen kijken bij het inmeetpunt van Il Rosso. Aan de 2e Walsteeg 10 in Hattem kunt u in de showroom van Tailormade Hattem terecht voor advies en nog meer stoffen (1500 stalen).