Boorden

Bij de Handmade Il Rosso overhemden is naar eigen keuze een boordtype te kiezen. Zo zijn er Button down boorden, Klassieke boorden en Wide spread boorden.

Il Rosso boorden

We hebben gekozen naast de bekende Il Rosso boorden, 1 knoops en 2 knoops de meest gangbare boordtypen in de shop gezet. In onze beleving volop keuze om het juiste boordtype te kiezen.

Manchetten

Ook bij de manchetten is er keuze uit 5 varianten:

1 knoops rond(Il Rosso)
1 knoops gehoekt
2 knoops gehoekt (Il Rosso)
Dubbel manchet rond gesneden
Dubbel manchet recht gesneden

Knopen

Om uw eigen overhemd te kiezen kunt u naast de boorden en manchetten ook de eigen knopen kiezen die er op het overhemd moeten komen. In totaal kunt u kiezen uit 14 verschillende knopen. Van standaard wit, naar rood, blauw, oranje groen en zwart.

Bestellen en levertijden

Een Handmade Il Rosso overhemd bestellen werkt als volgt.

  • U winkelt door de stoffen van de Handmade overhemden geselecteerde stoffen.
  • U selecteert uw voorkeur(en)
  • U vult uw maten in (via deze link laten wij zien hoe u dit doet) U kiest uw boord, manchetten en knopen
  • U geeft daarnaast nog andere voorkeuren aan
  • U vult uw naam en adres gegevens verder in
  • Vervolgens kunt de hoeveelheid aangeven voor uw gemaakte keuze.

Op de melding “In winkelwagen”, bovenaan, kunt u via de site vervolgens betalen. Met uw ingevulde gegevens gaan wij de stofkeuze en andere wensen doorgeven aan ons atelier. Op het atelier in Italië worden de stoffen geknipt en wordt het overhemd in elkaar gezet. Met ongeveer 4 weken is uw overhemd klaar en wordt het naar huisadres opgestuurd.

Inmeetpunt

Wanneer u een stof heeft gevonden van uw keuze maar u durft het inmeten niet zelf te doen dan kunt u ook een langskomen bij Tailormade Hattem, 2e Walsteeg 10 te Hattem (openingstijden: vrijdagavond: 18:00 – 21:00 uur / zaterdag: 10:00 – 17:00 uur óf op afspraak) . Hier is het inmeetpunt van Il Rosso. De prettige bijkomstigheid is dat u naast de collectie in de shop daar ook nog meer stoffen vindt. Zo wordt uw keuze nog groter dan deze nu al is.